Socaciu Silvia
construct13a@yahoo.com
 

Constructii si Amenajari

 

Servicii

Gazon, gazon mobil:
Înfiinţarea unui gazon reprezintă o necesitate indiferent de mărimea suprafeţei disponibile, prezenţa sa conferă viaţă spaţiului, uneori pavat excesiv, creând o atmosferă plăcută şi un design deosebit.

Rulourile de gazon vă conferă un covor natural instant.
Un rol deosebit de important este deţinut de calitatea şi specia semintelor de gazon, cunoscut fiind faptul că există o mare diversitate de “ierburi” comercializate, uneori foarte potrivite pentru păşuni, diferenţele fiind foarte mari între un gazon tipic englezesc dorit şi rezultatele germinării unor seminţe necunoscute, frumos ambalate.

Rulourile de gazon sunt obţinute din soiuri selecţionate.
Desigur există furnizori serioşi şi competenţi de seminţe de calitate superioară clasificate pe soiuri, culori şi ritmuri de creştere, însă până la obţinerea gazonului visat, necesită timp şi multe cheltuieli suplimentare.

Utilizând gazon rulouri aveţi satisfacţia visului împlinit.
Prin folosirea de gazon tip rulou beneficiaţi direct de rapiditate şi calitate garantată, impresionând cu o adevărată mochetă naturală.

Sisteme de irigare:
Construirea sistemului de irigareDaca si pentru dumneavoastra este important confortul si procesul de ingrijire a plantelor, atunci sistemul de irigare este solutia ideala. Nu sunt stropiri uitate, numai o iarba frumoasa si verde, o fauna sanatoasa asteapta pe Dumneavoastra. Frumusetea gradinei este briliantul a Dumneavoastrei si a lui familie.
Sigur ca vi s-a intamplat sa veniti de la servici obositi si sa nu mai aveti chef sa stropiti plantele, sau chiar sa uitati.
Puteti scapa de aceasta problema si astfel sa economisiti si timpul dumneavoastra, daca instalarea sistemul de irigare il lasati in grija noastra.

Cum ajuta sistemul de irigare automata?
- ofera o irigare uniforma prin optimalizarea cantitatati necesare de apa
- taierea si folosirea pajistei este netulburat langa sistemul de irigare. Aparatele de stropire a sistemul de irigare numai in perioada de irigare sunt vizibile deasupra solului.
- nu este necesara prezenta omului, functionarea este total automata
- o vacanta de vara linistita si in acelasi timp o gradina fermecatoare
- fiecare planta primeste necesarul de apa
- cu ajutorul senzorului de umiditate se poate regla consumul de apa
- rezolvarea economica a consumului de apa
- investitia facuta va fi rentabila in cativa ani

E bine de stiut:

Sistemul de irigare e bine sa fie instalat toamna sau primavara la o temperatura de peste 5 ˚C. Sistemul care a fost instalat primavara poate fi folosit imediat, decat unul instalat vara care necesita inprospatarea solului uscat.
Profesionalitatea si technica de irigare. Totul pe o pagina. Sa ne sunati sau cereti o oferta.